Senioren

(Jongeren van boven de zestig)

Menu op maat van de senioren

De senioren die niet altijd zin hebben om zelf te koken of dat misschien niet meer kunnen hoeven niet op hun honger te blijven zitten. Integendeel, we bezorgen 2x per week kant-en-klare maaltijden die gewoon simpel opgewarmd moeten worden.
Onze lekkere gerechten bereiden we helemaal zelf. We gebruiken enkel de beste ingrediënten. Voor vele mensen op leeftijd is het belangrijk dat er geen ongezonde bewaarmiddelen of zout en suiker toegevoegd zijn. Het hoofdingrediënt is telkens liefde en passie voor lekker.

Senior man and grandson riding motorcycle and sidecar along rural road
al wat ouder?

Gezonde eetlust

Ouderen lijden vaak aan ouderdomsanorexia, waardoor de eetlust vermindert. De belangrijke oorzaak is het verminderen van de smaaksensatie. Dit kan leiden tot een gewichtsverlies van meer dan twee kilogram in vijf jaar tijd. En dat is ongezond. Het is dus belangrijk juist en goed te eten. 

Hier kunnen wij door onderandere vitamine B12 toe te voegen al een verschil maken. In onze keuken houden wij rekening met de speciale wensen en allergieën van onze eters. Vraag ernaar.

Menu

Wij bieden een speciaal seniorenmenu aan. Het is gemakkelijk te downloaden en in te vullen. Dit menu kan meegegeven worden aan de chauffeur, maar er is ook de mogelijkheid om online te bestellen, via telefoon of e-mail. Ons doel is om senioren een smakelijke en gemakkelijke manier te bieden om aan hun dagelijkse maaltijdbehoefte te voldoen. Smakelijk!

0
    0
    Uw Winkelmand
    Uw wirkelmand is leegVerder Winkelen