Een vleugje spice

Wat schaft de pot?

De pot schaft steeds verse en lekkere en seizoensgebonden smaken en zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Onze chef maakt alles in-house en levert zijn creaties zelf tweemaal per week bij jou thuis of in de zorginstelling. Het opwarmtoestel zorgt ervoor dat de verse maaltijden opgewarmd worden met behoud van structuur en smaak van het gerecht, net zoals de kok het bedoelt. Hadden we al gezegd dat het gemakkelijk was? 

Lekker Makkelijk is maaltijdbezorging binnen de Kempen. We richten ons zowel naar de jonge starters/ouders met weinig tijd maar veel gezonde honger en naar de kwieke en minder kwieke senioren. Want iedereen houdt van een lekkere gemakkelijke en gezonde maaltijd. Onze chef maakt alles in-house en levert zijn verse creaties zelf tweemaal per week bij jou thuis of in de zorginstelling. Hadden we al gezegd dat het gemakkelijk was? Het opwarmtoestel zorgt ervoor dat de verse maaltijden opgewarmd worden met behoud van structuur en smaak van het gerecht, net zoals de kok het bedoelt.

menus geserveerd
0
gelukkige buiken
0

Peter & Heidi

Peter en Heidi zijn gestart met hapklare maaltijden te bezorgen bij senioren. Al snel bleek dat lekkere en gezonde gerechten die je enkel moet opwarmen ook door jonge gezinnen erg gesmaakt werden. 

Traditionele gerechten bereid zoals grootmoeder dat deed én typische bereidingen met een eigentijdse twist. Lekker voor jong en oud.

Yummie was nooit zo easy! 

Chef hat isolated on white background, concept of chef uniform
0
    0
    Uw Winkelmand
    Uw wirkelmand is leegVerder Winkelen